М'ясопереробне обладнання

Ми надаємо комплексне рішення для всіх технологічних процесів у м’ясопереробному виробництві
1

Різак для заморожених блоків

Призначені для нарізування заморожених блоків м'яса або інших продуктів за температури -20ºC. Розрізають заморожений блок за допомогою обертових ножів або ножів гільйотинного типу. Продукт завантажується за допомогою пневматичного лотка. Нарізаний продукт вивантажується прямо на стандартні 200-літрові візки.
2

Стрічкові пили

Стрічкові пили для м'ясної та рибної промисловості. Спеціально для великих м'ясопереробних підприємств та малих цехів, а також супермаркетів. Настільні та підлогові моделі. Великий вибір моделей в залежності від продуктивності та розмірів продукту.
3

М'ясорубки

Великий вибір м'ясорубок: ручні, напівавтоматичні, автоматичні. Різна продуктивність від 60 кг/г до 8000 кг/г. Можливість подрібнення як свіжого м'яса, так і замороженого температурою до -12ºC. Ідеально підходять для використання в супермаркетах та м'ясній промисловості, що поєднують у собі хороше змішування та подрібнення.
4

Змішувачі фаршу

Машини для перемішування м'ясного фаршу але може використовуватися для багатьох інших харчових продуктів. Надають продукту чудовий зовнішній вигляд завдяки оптимальному перемішування та вимішування за короткий час. Різний об'єм і різна продуктивність. Можливе як ручне вилучення продукту, так і автоматичне відразу в візок.
5

Куттери

Надзвичайно універсальні куттери для великих обсягів виробництва і для малих цехо, а також супермаркетів. Здібні обробляти не тільки м'ясо, але й інші види продуктів, такі як овочі, сири, риба і так далі. Деякі робочі процеси можна автоматизувати, якщо машина додатково оснащена пристроєм автоматичної зупинки, що регулюється залежно від часу роботи, обертів барабана та/або температури продукту. Також є моделі з вакуумом.
6

Шприці для наповнення ковбас

Гідравлічні ковбасні шприци потужні та надійні гідравлічні шприци з незалежним масляним баком, що ідеально підходять для м'ясопереробної та харчової промисловості, а також для супермаркетів. Обладнання має широкий модельний ряд, різну продуктивність та додаткові аксесуари.
7

Камери варки і копчення

Камери для запікання, відварювання на пару, обсмажування, сушіння, копчення, пастеризації, у тому числі камери з контртиском для приготування попередньо упакованих продуктів. Обладнання призначене для обробки м'яса, м'ясної гастрономії, риби, овочів та сирів. Завдяки рівномірному розподілу температури ви отримаєте: високу продуктивність та економію як часу, так і енергії.