Кондитерське обладнання

1

Обладнання для замісу

Заміс, одна з найважливіших операцій при приготуванні всіх видів тіста, приготування кремів та різних кондитерських мас. В залежності від типу виробництва використовують конкретні типи обладнання. Для невеликих кондитерських, використовують планетарні міксера, в залежності від об’ємів замісу. На фабриках, використовують біль потужні індустріальні планетарні міксера.
2

Обладнання для виробів з листкового тіста

Ми пропонуємо повний комплект обладнання для виробництва листкового тіста та кондитерських виробів з нього. Від листкового печива до круасанів з різними начинками, та багатьох виробів на основі листкових тіста. Тісторозкаточні машині напівавтоматичного та автоматичного типу, круасаномати, автоматичні лінії ламінації, лінії формування кондитерських виробів та багато іншого, що ми можемо запропонувати, в залежності, від ваших побажань.
3

Обладнання для приготуванню начинок

Для приготування кондитерських начинок, сиропів, топінгів та інших харчових продуктів, необхідне професійне, спеціалізоване обладнання. В залежності від конкретної задачі, характеристик продукту і вимог Замовника, можемо запропонувати варильні котли, вакуумні реактори (котли). Переваги варильних котлів: надійність конструкції; зручність в обслуговуванні; повне вивантаження; суцільнотягнутий (без зварних швів); корпус із нержавіючої сталі AISI 304; та інші.
4

Відсадочні машини для печива

Основна функція, яку виконує це обладнання, це видача різних за формою, розміром та складо заготовок печева. Можуть бути виготовлені кондитерські вироби з різних видів тіста з або без начинки, двоколірні або монохромні. Ви можете встановити різні форсунки, що дає змогу отримувати широкий асортимент різних продуктів. Данні види машин, можуть виробляти різні види продуктів, наприклад: пісочне печиво, печиво з начинкою, двокольорове печево з начинкою та без, пряник із начинкою, заварне тісто (еклери, профітролі), кекси та мафіни, бісквіти та ін.
5

Дозатори – наповнювачі

Для різноманітності асортименту випічки кондитерських виробів, хорошим рішенням є дозатор наповнювач. Дозатор призначений для чіткого, рівномірного покриття поверхонь тортів, тістечок, заповнення порожнин трубочок, еклерів, начинками різної консистенції, в'язкості. Має широкий функціонал, що дозволяє кондитеру виконувати кілька різних видів робіт. Вибір дозатора, повинен ґрунтуватися на пропускній спроможності підприємства, продуктивності існуючих установок, специфіці продукції та рівні автоматизації. Правильно обраний дозатор, полегшує і прискорює процес виготовлення кондитерських виробів.
6

Темпер машини для шоколадних виробів

Темперуюча машина для шоколаду - універсальне рішення для плавлення, темперування та формування шоколаду. Використовуються для поливу поверх печива, пряників, тортів, тістечок, цукерок та інших кондитерських виробів і ласощів. Крім перерахованих вище функцій, машина, що темперує, здатна виготовити цукерки і шоколадні плитки способом заливання в спеціальні форми. Процес виробництва темперуючими машинами шоколадних цукерок, можливо автоматизувати за допомогою спеціальних аксесуарів. У машин, що темперують, спостерігаються відмінності, залежно від їх продуктивності. Модульність дозволяє їх використання окремо або з тунелями охолодження. Завдяки використанню спеціального обладнання, виходять шоколадні десерти найвищої якості.
7

Машини для нарізки

Процес нарізки кондитерських виробів, потребує сучасних, високопродуктивних машин, призначених для порційної нарізки будь якої форми (тортів, пирогів, кексів, рулетів та ін.) не порушуючи їх привабливий вигляд та структуру. Можемо запропонувати від класичної бісвіторізки, до ультразвукового нарізання кондитерських виробів.